Magyar
Deutsch
English
Italiano
Bemutatkozás
Tevékenységünk
Áraink / Árajánlatkérés
Partnereink
Elérhetőségünk
Közúti gyűjtő szállítmányozásHűtő gyűjtő szállítmányozásRaktározási szolgáltatások

· Árajánlatkérés
· Szállítmányozási megbízás
· Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek


· Nemzetközi gyűjtő szállítmányozás
· Hűtő gyűjtő szállítmányozás
· Tengeri / légi szállítmányozás
· Belföldi szállítmányozás
· Raktározás / hűtőraktározás
· Vámügyi szolgáltatások
· Szállítmányok biztosítása
· Rakományrögzítés-technikai eszközök


A Cargostar Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. 1997-ben alakult. Fő tevékenységi köre a nemzetközi és belföldi gyűjtőforgalom szervezése, lebonyolítása. Az elmúlt több mint egy évtized során vállalkozásunk komoly tapasztalattal és szállítmányozói múlttal rendelkező céggé nőtte ki magát.

Szakképzett ügyintézőink, megbízhatóan és pontosan bonyolítják le a szállításokat, a mindenkori legkedvezőbb ár és határidő figyelembevételével. Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink révén, gyors határidőn belül tudjuk vállalni bármilyen tétel export-, vagy import szállítását.

Nemzetközi és belföldi forgalomban 3 tonnás, illetve 24 tonnás kamionokkal szállítunk. Igény szerint 1,5 tonnás teherkocsikkal is szervezünk expressz fuvarokat. Ezen felül emelőhátfalas, békás autókkal is rendelkezünk, valamint behajtási engedéllyel Budapest összes kerületébe. Belföldi forgalomban gyűjtőszállítmányozást 48 órás, Budapesten és körzetében 24 órás átfutási idővel vállalunk, de igény esetén azonnali szállításra is van lehetőség.

Cégünk fő erőssége a rugalmas, ügyfélorientált bonyolítás. Minden esetben igyekszünk személyre szólóan kielégíteni partnereink igényeit. A kívánt relációnak megfelelően dolgozunk ki egyedi árakat. Kérjük, küldje el nekünk ajánlatkérését!